Archives: Havens

Delfzijl

Welkom in de haven van Delfzijl. De haven is in het beheer van Groningen Seaports. In de haven zijn voorzieningen voor gescheiden afval. In het schema hieronder staat aangegeven hoe dit in Delfzijl is geregeld.

LEES MEER

Oostende

Welkom in de haven van Oostende. Het afvalbeheer is in handen van VVC-Equipment. Alle bakken voor de afval worden aan het schip geleverd en terug afgehaald. Om de bakken te bestellen bel je naar +32 (0)59 32 12 10 Dit zijn in de haven de afvalvoorzieningen:

LEES MEER

Zeebrugge

Welkom in de haven van Zeebrugge. Het afvalbeheer is in handen van VVC-Equipment. Alle bakken voor de afval worden aan het schip geleverd en terug afgehaald. Om de bakken te bestellen bel je naar +32 (0)50 55 12 04 Dit zijn in de haven de afvalvoorzieningen:

LEES MEER

Yerseke

LEES MEER

Bruinisse

LEES MEER

Zierikzee

LEES MEER

Oudeschild

Welkom in de haven van Oudeschild. De haven is thuishaven van de Texelse vloot en in het beheer van gemeente Texel. In de haven zijn voorzieningen voor gescheiden afval. In het schema hieronder staat aangegeven hoe dit is geregeld.

LEES MEER

Eemshaven

Welkom in de Eemshaven. De haven is in het beheer van Groningen Seaports. In de haven zijn voorzieningen voor gescheiden afval. In het schema hieronder staat aangegeven hoe dit in de Eemshaven is geregeld.

LEES MEER

Lauwersoog

Welkom in de haven van Lauwersoog. In de haven zijn voorzieningen voor gescheiden afval. In het schema hieronder staat aangegeven hoe dit in Lauwersoog is geregeld. Samen houden we de haven schoon. Het is niet toegestaan om afval onbeheerd achter te laten op de steigers of kade.

LEES MEER

IJmuiden

Welkom in de haven van IJmuiden. De haven is in het beheer van Zeehaven IJmuiden. In de haven zijn voorzieningen voor gescheiden afval. In het schema hieronder staat aangegeven hoe dit in IJmuiden is geregeld. Voor alle afvalstoffen: melden bij de havendienst: 0255-547025 en VHF 12. Bij onjuiste afgifte van afval is Zeehaven IJmuiden genoodzaakt […]

LEES MEER